Oferta Caruno rent a car Cluj
»
Blog » Az ügyfelekkel való közvetlen kommunikáció jelentősége

Az ügyfelekkel való közvetlen kommunikáció jelentősége

Bár a közvetlen kommunikáció egyre inkább háttérbe szorul napjainkban, amikor minden online valósul meg, egyes szakembereknek az a véleménye, hogy ez a leghatékonyabb módszer az ügyfelek elégedettségéhez és megtartásához.
Az autókölcsönző ágazatban, mint a többi ágazatban is, az ügyfelekkel való közvetlen kommunikáció rendkívül fontos.
Mivelhogy az ügyfél elégedettsége és a legjobb asszisztencia szolgáltatások biztosítása első helyen kell hogy legyen egy rent a car cégen belül, ezeket nem lehet megvalósítani az ügyfél és az autót bérbe adó cég közötti közvetlen kommunikáció létrehozása nélkül.

Egy autóbaleset vagy az autó meghibásodása esetén az ügyfélnek értesítenie kell a kölcsönző céget annak érdekében, hogy együtt megtalálják a problémára a lehető legjobb megoldást. Amennyiben a telefonhívásra egy robothang válaszol, amely az ügyfél problémájának megoldását várólistára helyezi, egy ilyen eset következményei elég súlyosak és időben megmutatkoznak.

Ily módon próbára tétetik az ügyfél türelme, és az eredmények nem azok lesznek, amelyeken várnánk, és a cég fokozatosan veszít az ügyfeleiből.

Tehát az ügyfelekkel való közvetlen kommunikáció mindkét érintett fél számára rendkívül fontos, az autó kikölcsönzése pillanatától egészen annak visszaszolgáltatásáig a rent a car céghez. A közvetítők nem tesznek mást, mint nehezítik ezt a folyamatot, ezért közvetlenül kommunikálnia kell a cég alkalmazottaival az autó kölcsönzésének teljes időtartama alatt.
« vissza

Copyright © Caruno 2016 |  Webdesign by Softimpera
Az ügyfelekkel való közvetlen kommunikáció jelentősége