Oferta Caruno rent a car Cluj
»
Reptéri transzfer

Autóbérlés Vezető Cluj

Valet Services
Caruno - Rent a Car Cluj Napoca

Ahhoz, hogy különféle konferenciákra vagy munkaügyi találkozókra eljussanak, az üzletemberek a business standardokra emelkedő szolgáltatásokat vesznek igénybe, ugyanis az idő, a kényelem és a biztonság a legfontosabb eszközök. Ilyen elgondolásból az üzletemberek valet services típusú business autókat keresnek, ugyanis ez nagyobb mobilitást kínál számukra és megkönnyíti az eljutást egyik eseményről a másikra.

Valet Service Caruno
A Caruno rent a car igényes ügyfelei rendelkezésére bocsátja a valet services szolgáltatást. Amennyiben magas szintű szolgáltatásokat, luxusautót és illedelmes, jó modorú, profi sofőrt szeretne, aki több nyelven beszél és éjjel-nappal az Ön rendelkezésére áll, mi felkínáljuk Önnek a rent a car valet services csomagunkat.

A mi gépkocsivezetőnk az igényelt időpontban és helyen várja Önt és teljes itt tartózkodása ideje alatt elvezeti Önt, és segítségét kínálja annak érdekében, hogy minden szükséges kényelme és támogatása meglegyen.

Ennek a szolgáltatásnak számtalan előnye van.

1. Elsősorban nem okoz gondot a parkolóhely találása egy nagyon zsúfolt városban. A caruno rent a car átveszi Öntől ezt a gondot.
2. Mialatt úticéljához vezetik, Ön nem halmozza fel a forgalom miatti fáradságot és stresszt, lazíthat vagy figyelmét más irányba fordíthatja.
3. Ráadásul élvezheti mindazt a vágyott kényelmet, amit egy luxusautó biztosíthat.

A Caruno rent a car által kínált valet services luxust, kényelmet és relaxációt hoz Erdély/ Transilvania bármely kívánt részében való tartózkodása idején.
Igényelheti ezt a szolgáltatást bármely hazai és külföldi repülőtéren, mint: Kolozsvár/ Cluj-Napoca, Marosvásárhely/ Targu Mures, Nagyszeben/ Sibiu, Brassó/ Brasov, Bukarest/ Bucuresti, Iasi, Temesvár/ Timisoara, Craiova, Bacau, Budapest és Bécs vagy Románia bármely más régiójában
 
Biztosítunk Önnek minden kényelmet és szolgáltatást, amire szüksége van, ugyanis egy elégedett ügyfél még egy névjegykártyát jelent a Caruno rent a car részére.
Az árakkal vagy szolgáltatásokkal kapcsolatos további információkért kérjük, keressen fel bennünket telefonon vagy e-mailben.
 


Copyright © Caruno 2016 |  Webdesign by Softimpera
Airport Transfer - Autóbérlés Driver Cluj