Oferta Caruno rent a car Cluj
»
FAQ

Gyakori kérdések


  Hogyan foglalok?

A foglalás nagyon egyszerű. Nyomja meg az Autók gombot és válassza ki azt a modellt, amely a leginkább megfelel az Ön szükségleteinek, majd nyomja meg a Foglalás gombot. A feltüntetett mezők kitöltése és a kiegészítő opciók kipipálása, illetve szükség esetén a fizetési mód kiválasztása után nyomja meg az Elküldöm a foglalást gombot. A válasz kézhez vétele után küldenie kell egy másolatot az útleveléről vagy személyazonossági igazolványáról és a hajtási jogosítványáról. A Caruno rent a car cég előlegben elküldi Önnek a számlát, amelyet ki kell fizetnie, és attól a pillanattól kezdve a foglalás sikeresen végrehajtottnak tekinthető.
 

  Hogyan történik a foglalás visszaigazolása?

Ha kitöltötte egy autó foglalási űrlapját, kap egy e-mailt, amelyben visszaigazolják, hogy a foglalást sikeresen végrehajtotta. Csak az előleg kifizetését követően kap egy Egyedi Foglalási Kódot, amellyel megerősítjük a foglalását.
A lehető legrövidebb időn belül alkalmazottaink felveszik Önnel a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben és bemutatják a legjobb ajánlatot az elérhető autókról.
 
 

  Hogyan fizetem ki az előleget?

A Caruno autókölcsönző cég elektronikus számlát bocsát ki miután Ön elküldte a személyazonosságát igazoló okirat másolatát. A számla kifizetése banki átutalással történhet a világ bármely bankjából.
 

  Hogyan talál meg minket a repülőtéren?

Mivelhogy biztosítjuk, hogy az Ön reptérre érkezésekor gyorsan és biztosan élvezhesse a mi szolgáltatásainkat, felirattal fogadjuk Önt a repülőtéren, amelyen a Caruno rent a car cég nevét olvashatja majd és azt a nevet, amelyre az autó foglalása történt.Copyright © Caruno 2016 |  Webdesign by Softimpera
FAQ Caruno - Autókölcsönzés Cluj