Oferta Caruno rent a car Cluj
»
Kedvezmény kártya

Ügyfeleinket egész sor ajánlattal jutalmazzuk

Kedvezmeny Kartya Autókölcsönzés ClujAz ügyfelünknek elégedettnek, kényeztetettnek kell lennie és élveznie kell a szükségleteihez igazított legjobb szolgáltatásokat, standardoktól függetlenül. Ezért a Caruno rent a car mindig közel áll az ügyfeleihez, mert a Caruno autókölcsönzővel soha nincs egyedül. Ugyanis az ügyfelünk javára végzett munkánk a Caruno rent a car cégünk számára egy életmódot jelent, ezért azt szeretnénk, hogy ügyfeleink teljesen elégedettek legyenek.

Minden autókölcsönzés esetében bármely hazai repülőtéren, legyen az Kolozsváron (Cluj-Napoca), Marosvásárhelyen (Targu Mures), Nagyszebenben (Sibiu), Brassóban (Brasov), Bukarestben (Bucuresti), Iasi-ban, Temesváron (Timisoara), Craiován, Bacau-ban vagy a budapesti és bécsi repülőtereken, valamint bármely más helyen Romániában, ügyfelünknek felkínálunk egy kedvezménykártyát, amellyel 5 és 15% közötti kedvezményre jogosult.

Emellett minden ügyfelünk, új vagy régi, tárgyalhat a bérleti díjról amennyiben hosszabb időszakra szeretne autót bérelni.
Továbbá az idén a Caruno rent a car minden ügyfele ajándékot kap a cégünk részéről, egy kis üveg parfümöt, különféle neves márkájúakat, hogy örömmel emlékezzen a Caruno autókölcsönző családdal töltött időre.
 Copyright © Caruno 2016 |  Webdesign by Softimpera
Kedvezmeny Kartya Caruno - Autókölcsönzés Cluj