Oferta Caruno rent a car Cluj
»
Autók

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb autót a Caruno rent a car széleskörű kínálatából.

AZ AJÁNLAT BIZONYOS FELTÉTELEKKEL ÉRVÉNYES!

Sortare dupa pret:

Mercedes-Benz C220
Ár -tól: 50 €/zi

5
2
2
Ford Focus
Ár -tól: 17 €/zi

5
2
3

AZ AJÁNLAT BIZONYOS FELTÉTELEKKEL ÉRVÉNYES!


Cars verified with warranty and quality WELT AUTO!

Autókölcsönzés, Autóbérlés Kolozsvár, Erdély

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb autót a Caruno rent a car széleskörű kínálatából.
 
Országos szinten bérelhető autók közvetlenül a repülőtereken
A fent feltüntetett rent a car árak MINDEN KÖLTSÉGET TARTALMAZNAK, vagyis: kötelező biztosítás, full casco, útmatrica (útadó), plusz a gépkocsivezetővel járó díjszabás.
 
NEM SZEREPEL az árakban: közlekedési és parkolási bírságok, üzemanyag, gumidefekt vagy különféle okokból elvágott gumiabroncsok.
Szükség esetén kiegészítő autós készülékeket is bérelünk, úgy mint: GPS navigációs rendszer, gyermek autósülés, hóláncok és valet services. Kérjük, az elküldött üzenetben kérje a fenti kiegészítőket, hogy árajánlatot kaphasson.
 
A kiválasztott személygépkocsi modelljétől függően 150 és 1800 euró közötti garancia fizetendő, amely a bérelt auto visszaszolgáltatásakor visszajár.
 
9 és 20 óra között a Caruno rent a car ingyenes szállítást kínál a kolozsvári repülőtérre, valamint a város bármely más részébe.
Az országban működő további repülőterek esetében, pontosabban Marosvásárhely/ Targu Mures, Nagyszeben/ Sibiu, Brassó/ Brasov, Bukarest/ Bucuresti, iasi, Temesvár/ Timisoara, Craiova, Bacau és a külföldi repülőterek esetében, mint Budapest és Bécs, felszámolt kiszállítási díj annak függvényében kerül kiszámításra, hogy az adott autót hány napra bérelik. Árajánlatért keressen bennünket telefonon vagy e-mailben.
 
 
 

Copyright © Caruno 2016 |  Webdesign by Softimpera
Autókölcsönzés Cluj Airport - Caruno