Oferta Caruno rent a car Cluj
»
Rolunk

Rolunk
Autókölcsönzés Cluj - Caruno

Kik vagyunk?

Autókölcsönzés Cluj Caruno
A mi Caruno autókölcsönző cégünk autókölcsönzési tevékenységet folytat, autókölcsönző szakmai szolgáltatásokat kínálva a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően és a legalacsonyabb árakkal. A romániai autókölcsönző piacon kialakított hagyományaival cégünk a legváltozatosabb és a legelőnyösebb szolgáltatásokat kínálja a legjobb minőség-ára arányban az egész országban.
A Caruno rent a car helyi szintű családi vállalkozásként indult több mint 10 évvel ezelőtt és tevékenységét kiterjesztette autókölcsönző szolgáltatásokat kínálva az egész országban, jelenleg személygépkocsi flottája több mint 100 járművet számlál.
 
A Caruno rent a car fiatal, dinamikus csapata mindig az ügyfél rendelkezésére áll. A Caruno autókölcsönző egyik előnye, hogy alkalmazottaink több nyelvet beszélnek, köztük: románt, angolt, olaszt, spanyolt, magyart, franciát és németet, ami megkönnyíti a kommunikációt egy egészen változatos ügyfélkörrel.
 
Az autókölcsönzés területén szerzett tapasztalat megtanított arra, hogy a tisztesség, gyorsaság és komolyság mindenben, amit teszünk a cégünk alapjául szolgáló alapelveket jelenti.
 
 

Milyen szolgáltatásokat kínálunk?

Autókölcsönzés Cluj
Hiszünk abban, hogy ügyfeleink szükségleteinek kielégítésében a lehető legjobb minőségű szolgáltatást kell nyújtanunk a legmagasabb integritási szabványok szintjén, széles szolgáltatás skálát kínálva a gazdaságos autómodell bérelésétől a business class modellekig vagy a valet services szolgáltatásunkig, amely a bérelés teljes időtartamára egy gépkocsivezetőt bocsát az ügyfél rendelkezésére. Ezek a működési elvek piacvezetővé tesz bennünket a tevékenységi területünkön és ugyanakkor megőrzi a ügyfeleink iránt táplált tiszteletet.
 
Mivelhogy az ügyfél biztonsága és kényelme a Caruno rent a car cégünk prioritásait képezi, gyors autókölcsönzési szolgáltatásokat kínálunk éjjel-nappal, kiszolgálva az ország repülőtereit. A különböző romániai repterekre érkező vagy onnan távozó utasok rendelkezésére állunk. Biztosítjuk az autó folyamatos szállítását a hazai és külföldi repülőterekre, mint: Kolozsvár/ Cluj-Napoca, Marosvásárhely/ Targu Mures, Nagyszeben/ Sibiu, Brassó/ Brasov, Bukarest/ Bucuresti, Iasi, Temesvár/ Timisoara, Craiova, Bacau, Budapest és Bécs vagy Románia bármely más régiójában.
 
 

Milyen járműveket tartalmaz az autóparkunk?

Az autókölcsönzés területén vezető romániai cégként, több mint 10 éves hagyománnyal, a Caruno rent a car széles választékban kínál új autókat, különféle modelleket, rendkívüli műszaki állapotban és külalakban, a legelőnyösebb árakon, országos szinten a legjobb minőség-ár kínálatban.
Az egyetlen autókölcsönző cég vagyunk Romániában, amely utolsó generációs automata sebességváltós (DSG és mások) autók széles választékát kínálja ügyfeleinek.
A Caruno rent a car dinamikus, folyamatos fejlődésben levő autókölcsönző társaság, amely elkötelezett, hogy ügyfeleinek a lehető legmagasabb szintű szolgáltatásokat kínálja.
Régi és új ügyfeleink rendelkezésére állunk széles kategóriájú autókínálatunkkal: gazdaságostól a business classig. Ügyfelünknek a kívánt személygépkocsit szállítjuk bármely megjelölt helyszínre.
Autóparkunk a következő márkájú járművekből áll: Audi, BMW, Volkswagen, Ford, Opel, Skoda, Toyota, Renault stb.
 
 

Hogyan jutalmazzuk ügyfeleinket?

Az egyik legértékesebb és legsikeresebb autókölcsönző társaságként ügyfelünket az első helyre helyezzük minden általunk kínált szolgáltatás esetében. Számunkra a legfontosabb a folyamatos közvetlen kapcsolattartás az ügyféllel az autó kölcsönzésének teljes időtartama alatt, függetlenül az időponttól vagy a problémától amivel az ügyfél megkeres bennünket. Azonnal és közvetlenül válaszolunk az ügyfelünk részéről érkező bármely igényre.
A Caruno rent a car a bármely igényhez alkalmazkodó legváltozatosabb autókölcsönzési megoldásokat kínálja bármilyen nemzetiségű magán- vagy jogi személyeknek. Az ügyféllel fennálló hosszú távú együttműködés esetén lehetséges a bérleti díj megtárgyalása. Ráadásul kedvezménykártyát kapsz, amely minden egyes bérlés esetén automatikusan 5 és 15% közötti kedvezményt biztosít, illetve további kedvezményeket is.
 

Autóbérlés Driver ClujBusiness & lease plan (6 és 48 hónap közötti időtartamra történő hosszú távú bérlés kis és közepes vállalatoknak és start-up-oknak)

1. INGYENES TANÁCSADÁS
2. A legváltozatosabb új és használt gépjármű kínálat
3. Új személygépkocsik 0 km-rel
4. Költségcsökkentés az autóflotta menedzsmentjéről készülő időszakos jelentések révén – pénzt és időt takarít meg
5. Az érvényes jogszabályok értelmében minden költség teljes egészében leírható
6. A Caruno Business & lease plan minden karbantartási és tárolási költséget átvállal:
7. Egyforma kiszállítási költségek, meglepetések nélküli részletes számlák
8. Közúti asszisztencia és éjjel-nappali szolgáltatás
9. Az autóflotta megújítása új modellekkel
10. RUGALMASSÁG


 


Copyright © Caruno 2016 |  Webdesign by Softimpera
Rolunk Caruno - Autóbérlés Airport Kolozsvár