Oferta Caruno rent a car Cluj
»
Rolunk

Rolunk
Autókölcsönzés Cluj - Caruno

Kik vagyunk?

Autókölcsönzés Cluj Caruno
Caruno autókölcsönző cégünk autókölcsönzéssel foglalkozik, professzionális autókölcsönzési szolgáltatásokat kínál. Cégünk a román autókölcsönző piacon kialakult hagyományokkal változatos és előnyös szolgáltatásokat kínál.
A Caruno rent a car helyi szintű családi vállalkozásként indult több mint 10 évvel ezelőtt és tevékenységét kiterjesztette autókölcsönző szolgáltatásokat kínálva az egész országban, jelenleg személygépkocsi flottája több mint 100 járművet számlál.
 
A Caruno rent a car fiatal, dinamikus csapata mindig az ügyfél rendelkezésére áll. A Caruno autókölcsönző egyik előnye, hogy alkalmazottaink több nyelvet beszélnek, köztük: románt, angolt, olaszt, spanyolt, magyart, franciát és németet, ami megkönnyíti a kommunikációt egy egészen változatos ügyfélkörrel.
 
Az autókölcsönzés területén szerzett tapasztalat megtanított arra, hogy a tisztesség, gyorsaság és komolyság mindenben, amit teszünk a cégünk alapjául szolgáló alapelveket jelenti.
 
 

Milyen szolgáltatásokat kínálunk?

Autókölcsönzés Cluj
Hiszünk abban, hogy ügyfeleink igényeit magas színvonalú szolgáltatással tudjuk kielégíteni, a szolgáltatások széles skáláját kínálva, a gazdaságos autómodell -kölcsönzéstől az üzleti osztályú modellekig, vagy az inasszolgáltatásun, amely sofőrt biztosít a kölcsönzés időtartamára.
 
Mivelhogy az ügyfél biztonsága és kényelme a Caruno rent a car cégünk prioritásait képezi, gyors autókölcsönzési szolgáltatásokat kínálunk éjjel-nappal, kiszolgálva az ország repülőtereit. A különböző romániai repterekre érkező vagy onnan távozó utasok rendelkezésére állunk. Biztosítjuk az autó folyamatos szállítását a hazai és külföldi repülőterekre, mint: Kolozsvár/ Cluj-Napoca, Marosvásárhely/ Targu Mures, Nagyszeben/ Sibiu, Brassó/ Brasov, Bukarest/ Bucuresti, Iasi, Temesvár/ Timisoara, Craiova, Bacau, Budapest és Bécs vagy Románia bármely más régiójában.
 
 

Milyen járműveket tartalmaz az autóparkunk?

Több mint 10 éves hagyománnyal, a Caruno rent a car széles választékban kínál új autókat, különféle modelleket, rendkívüli műszaki állapotban és külalakban.
Az egyetlen autókölcsönző cég vagyunk Romániában, amely utolsó generációs automata sebességváltós (DSG és mások) autók széles választékát kínálja ügyfeleinek.
 
Régi és új ügyfeleink rendelkezésére állunk széles kategóriájú autókínálatunkkal: gazdaságostól a business classig. Ügyfelünknek a kívánt személygépkocsit szállítjuk bármely megjelölt helyszínre.
Autóparkunk a következő márkájú járművekből áll: Audi, BMW, Volkswagen, Ford, Opel, Skoda, Toyota, Renault stb.
 

Hogyan jutalmazzuk ügyfeleinket?

Számunkra a legfontosabb a folyamatos közvetlen kapcsolattartás az ügyféllel az autó kölcsönzésének teljes időtartama alatt, függetlenül az időponttól vagy a problémától amivel az ügyfél megkeres bennünket. Azonnal és közvetlenül válaszolunk az ügyfelünk részéről érkező bármely igényre.
A Caruno rent a car a bármely igényhez alkalmazkodó legváltozatosabb autókölcsönzési megoldásokat kínálja bármilyen nemzetiségű magán- vagy jogi személyeknek. Az ügyféllel fennálló hosszú távú együttműködés esetén lehetséges a bérleti díj megtárgyalása. Ráadásul kedvezménykártyát kapsz, amely minden egyes bérlés esetén automatikusan 5 és 15% közötti kedvezményt biztosít, illetve további kedvezményeket is.
 

Autóbérlés Driver ClujBusiness & lease plan (6 és 48 hónap közötti időtartamra történő hosszú távú bérlés kis és közepes vállalatoknak és start-up-oknak)

1. INGYENES TANÁCSADÁS
2. A legváltozatosabb új és használt gépjármű kínálat
3. Új személygépkocsik 0 km-rel
4. Költségcsökkentés az autóflotta menedzsmentjéről készülő időszakos jelentések révén – pénzt és időt takarít meg
5. Az érvényes jogszabályok értelmében minden költség teljes egészében leírható
6. A Caruno Business & lease plan minden karbantartási és tárolási költséget átvállal:
7. Egyforma kiszállítási költségek, meglepetések nélküli részletes számlák
8. Közúti asszisztencia és éjjel-nappali szolgáltatás
9. Az autóflotta megújítása új modellekkel
10. RUGALMASSÁG


 


Copyright © Caruno 2016 |  Webdesign by Softimpera
Rolunk Caruno - Autóbérlés Airport Kolozsvár